dinsdag 28 september 2010

Uitgelicht #1 -Ubica Puro Boxspring-





Puur en hygiënisch slaapcomfort



Slapen in alle puurheid. Dat belooft u de nieuwe boxspringcombinatie Puro van Ubica. Slaapcomfort en slaapklimaat worden samengebracht in één klassevol slaapsysteem van Topper Climawatt® en Pocketverenmatras Puro met een vlakke of verstelbare boxspring. Het hoofdbord Elégance en de aluminiumpootjes Champagne zorgen voor de elegante uitstraling. Puro biedt u de perfecte hygiëne en de juiste ondersteuning van uw rug zodat u ongestoord slaapt. Vanzelfsprekend dankzij de vakkennis en met alle garanties van Ubica.

De comfortabele Topper Climawatt® met een kern in Bultex®, Latex of Sensus® is doorstikt met holle vochttransporterende Climawatt® vezels. Ze voeren het vocht snel af zodat u ongestoord kunt slapen. Als extra hygiënevoordeel gaat Climawatt® zo tevens huisstofmijt en schimmelvorming tegen.


Met zijn zeven ergonomische comfortzones ondersteunt de gestoffeerde Pocketverenmatras Puro uw lichaamscontouren overal flexibel en met de juiste tegendruk. De afdeklaag in latex zorgt voor de correcte drukverdeling, de pocketveren laten uw matras optimaal ventileren.

De vereninterieur van de Ubica boxspring biedt een stabiele ondersteuning en ondervangt elke slaapbeweging direct. De veren hebben tevens een optimaal ventilerend effect binnenin de boxspring.

Zo ontstaat een optimaal comfort en een hygiënisch slaapklimaat met een positief effect op uw slaapkwaliteit en op de levensduur van uw slaapsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten