vrijdag 10 december 2010

Pullman Exclusive 2e matras halve prijs [Aanbieding]


Pullman Exclusive Matrassen Aanbieding
Pullman Exclusive Matrassen Direct bestellen? Klik hier

Exclusiviteit is altijd voorbehouden aan een selecte groep gelukkigen. Dat geldt in het bijzonder voor de drie Inside Pocket matrassen in deze categorie. Dit is de top aan comfort, de aansluiting op uw persoonlijke behoefte aan luxe en exclusiviteit. Als u vindt dat alleen het beste goed genoeg is dan is een Exclusive matras de juiste keuze.
U heeft de keuze uit:
Matras Esmee

Inside Pocket interieur met om en om geplaatste, apart in ventilerende hoesjes verpakte, 6-slags tonvormige thermisch geharde stalen veren en Inside Pocket veren. Afgedekt met lastilux en ergofoam. Bekleding rondom doorgestikt met 500 gr/m2 zuiver scheerwol en wildzijde. Leverbaar in stretch of TS uitvoering.
Matras Eloise

Inside Pocket interieur met om en om geplaatste, apart in ventilerende hoesjes verpakte, 6-slags tonvormige thermisch geharde stalen veren en Inside Pocket veren. Afgedekt met linnen en natuurlatex. Bekleding rondom doorgestikt met 500 gr/m2 zuiver scheerwol en wildzijde. Leverbaar in stretch of TS uitvoering.
Matras Eline



Inside Pocket interieur met om en om geplaatste, apart in ventilerende hoesjes verpakte, 6-slags tonvormige thermisch geharde stalen veren en Inside Pocket veren. Afgedekt met paardenhaar en natuurlatex. Bekleding rondom doorgestikt met 500 gr/m2 zuiver scheerwo en wildzijdel. Leverbaar in handgenopte damast of handgenopte TS uitvoering.
Exclusive

Geen opmerkingen:

Een reactie posten