vrijdag 11 oktober 2013

Hoog Laagbedden bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort

Hoog Laagbedden voor thuiszorg.

Steeds vaker krijgen wij het verzoek om voor de mensen die thuis verzorging nodig hebben een oplossing te vinden met comfort bedden of te wel hoog laag bedden voor thuis.
Inmiddels heeft Truste Slaapcomfort een oplossing uitgedacht en hebben wij de hoog laag bedden opgenomen in ons assortiment. Dat betekent u bij ons terecht kunt voor bedden die gebruikt kunnen worden thuis. Wij kunnen u zelfs ophalen en brengen met onze haal en breng service, zodat u geen dure taxi hoeft in te huren om deze te bekijken en te testen.
De bedden zijn elektrisch verstelbaar met de rug, benen met knie knik en uiteraard in hoogte. Het hele bed kan horizontaal in hoogte aangepast worden zodat verzorging kan plaats vinden. Naast de bedden bieden wij een complete slaapkamer aan in de stijl van het bed. Maar liefst 4 kleuren in het assortiment. Hier onder alvast een voor proefje. Als u geïnteresseerd bent en een afspraak wilt maken, klikt u dan hier, en we nemen binnen 48 uur contact met u op.
Hooglaag bed Eiken
Hoog laag bed wit

  Wij leveren door heel Nederland en bezorgen en monteren de bedden met onze eigen monteurs bij u thuis.
Gratis bezorging en montage in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Huizen, Bussum, Hoevelaken, de Bilt, Bilthoven, Zeist en Utrecht. Of alle daartussen liggende plaatsen. Meer dan 30 kilometer buiten Amersfoort reken wij een bezorg en montage Fee.

Tot snel bij:
Hoog laag bed

Truste Slaapcomfort.
Brabantsestraat 2
3812 PJ Amersfoort
0334767797
 INFO@TRUSTE.NL
WWW.TRUSTE.NL




Geen opmerkingen:

Een reactie posten