donderdag 3 oktober 2013

Nieuw van Avek Boxspringbed Ljocht



Nieuw van AVEK: boxspring Ljocht

Avek boxspringset Ljocht


Stijlvol design, rustgevend comfort


Met trots presenteren wij boxspring Ljocht (Fries voor 'licht'), de nieuwe boxspring van ontwerper Hans Daalder voor AVEK. Innovatief design, weldadig slaapcomfort en optimaal gebruiksgemak sluiten bij Ljocht naadloos op elkaar aan. Boxspring Ljocht is een stijlvol bed met een slanke belijning, waardoor het lichter en luchtiger oogt dan traditionele boxsprings. Op het gestoffeerde frame rust één van de fraaie achterwanden uit de collectie. Het bed wordt gedragen door opvallende chromen designpootjes.

Ljocht is comfortabel. Voor Ljocht wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen, zoals thermisch geharde veren, hoogwaardige afdeklagen en duurzame meubelstoffen. Bijzonder is dat de boxspring en matras één geheel vormen. Ljocht biedt wél het weldadige comfort van een dubbele pocketvering, maar heeft geen losse componenten. De topmatras, met een royale vulling van naar keuze OptiFoam HR of latex, maakt het unieke comfortgevoel compleet. 

Ljocht is gebruiksgemak. De Ljocht boxspring is een bijzondere boxspring waarbij alle componenten aan elkaar vast zitten. Matras en boxspring zijn geheel in elkaar geïntegreerd, en de topmatras zit daar met een handige ritssluiting aan vast. Dus geen gedoe met het keren van zware matrassen of met schuivende (top)matrassen! Bijkomend voordeel: de zwevende achterwand en het vrijdragende frame maken schoonmaken onder het bed tot kinderspel.




Wilt u meer weten over deze prachtige combinatie klik hier of maak gelijk een afspraak bij ons in de winkel. 

Boxspring Ljocht van Avek is in onze showroom in zowel electrische als vlakke uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten