dinsdag 9 november 2010

Uitgelicht #5 -Ubica Voordeelset Allure-





Het innovatieve zitbed
Ubica Voordeelset Allure, vanaf € 2.799

Moeiteloos ontspannen en heerlijk slapen kan dankzij de Voordeelset Allure van Ubica®. De Allure introduceert een uniek, handmatig verstelbaar en handmade hoofdbord Innovation met twee uitschuifbare, kantelbare rugpanelen. Die geven een comfortabele steun aan je rug. In combinatie met een gewone vlakke boxspring kun je heerlijk lezen, internetten of ontbijten in bed. Je maakt in een handomdraai van je slaapkamer een aangename ontspanningsruimte. Kortom, het gebruiksgemak van een elektrisch verstelbare boxspring met de draadloze eenvoud van een vlak slaapsysteem.

De Allure wordt geleverd met een comfortabele gestoffeerde 7-zone Pocketverenmatras Allure afgedekt met latex en met een 7-zone Topper Allure Natuurlatex. Natuurlatex is een natuurlijke toptechnologie. De natuurlatexkern bestaat uit een uniek mengsel van 100% natuurlatex afkomstig van de Hevea Brasiliensis of rubberboom. Minuscule rubberdeeltjes worden vermengd tot een luchtig geheel en vormen een draagkrachtig, duurzaam en vormvast materiaal dat zorgt voor een uniek comfort.


De Topper Allure Natuurlatex is doorstikt met
Climawatt®. De holle vochttransporterende Climawatt® vezels voeren het vocht snel af zodat u ongestoord kunt slapen. Als extra hygiënevoordeel gaat Climawatt® zo tevens huisstofmijt en schimmelvorming tegen.


De speciale elastische matrasstof van de Topper Allure Natuurlatex accentueert de ergonomische comfortzones in de kern. De pootjes Duet, een combinatie van hout en aluminium, maken de set compleet.

Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.truste.nl of in onze winkel in Amersfoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten