zaterdag 6 november 2010

Uitgelicht #4 -Ubica Voordeelset Romance-


Ubica® Voordeelset Romance, vanaf € 2.999,-
Geniet van je bed


Comfortabel en stoer, klassiek en modern, de Ubica® Voordeelset Romance is een lust voor ogen en een weldaad voor je lichaam.

De 30 centimeter hoge Box Royal wordt gecombineerd met het handmade genopte hoofdbord Couture. De meegestoffeerde knopen worden handmatig en met uiterste precisie in horizontale lijnen op het hoofdbord verwerkt. Het fraaie kusseneffect dat zo ontstaat geeft het Couture-hoofdbord zijn comfortabele uitstraling.

De Romance wordt geleverd met een gestoffeerde Pocketverenmatras Romance en met een Topper Romance Natuurlatex doorstikt met drukverlagende Sensus®-traagschuim.

De Romance wordt geleverd met een comfortabele gestoffeerde 7-zone Pocketverenmatras Romance afgedekt met een veerkrachtig High Resilience-schuim. De Topper Allure Natuurlatex is voorzien van zeven ergomische comfortzones. Natuurlatex is een natuurlijke toptechnologie. De natuurlatexkern bestaat uit een uniek mengsel van 100% natuurlatex afkomstig van de Hevea Brasiliensis of rubberboom. Minuscule rubberdeeltjes worden vermengd tot een luchtig geheel en vormen een draagkrachtig, duurzaam en vormvast materiaal dat zorgt voor een uniek comfort

De Topper Allure Natuurlatex is doorstikt met Sensus®. Dat optimaliseert de ondersteunende werking van de Pocketverenkern en zorgt voor een heerlijke eerste contactlaag. De lage pootje Finesse verlenen een lichtvoetig zwevend karakter aan deze royale boxspring.

Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.truste.nl of in onze winkel in Amersfoort

Geen opmerkingen:

Een reactie posten